Thursday, 30 June 2011

Pelancaran Buku Terbaru Sifir MasterBerminat untuk tempahan sila hubungi kami di email berikut dengan menyatakan butiran dibawah

Nama anda :
email anda :
No phone untuk dihubungi :

Hantar butiran diatas ke staffhani (at) gmail.com .Gantikan (at) dengan @.

Tempahan hanya untuk 30 orang terawal sahaja. Jangan lepaskan peluang ini.


Sinopsis buku sifir master
Buku Sifir Master ini dikomplikasikan menjadi sebuah pakej yang diberi nama Pakej Sifir Master. Pakej ini mengandungi 2 buah buku iaitu Buku Sifir Master Edisi The Apprentice ( Bahagian 1 ) dan Buku Sifir Master Edisi The Master ( Bahagian 2 ). Juga kami sertakan sebuah VCD Interaktif yang menerangkan teknik-teknik yang terkandung didalam kedua-dua buah buku tersebut agar pembaca atau sesiapa saja dapat menguasai teknik sifir master dengan mudah.

Terdapat beberapa penambahan teknik-teknik terkini didalam edisi ini. Sebanyak 20 teknik kreatif telah didedahkan didalam buku dan vcd ini. Antaranya ialah 5 teknik didalam buku bahagian 1 dan 15 teknik didalam buku bahagian 2. Manakala VCD Interaktif pula mengandungi kaedah dan cara pembelajaran untuk menguasai teknik-teknik tersebut diajar dan ditunjukkan secara interaktif agar pembaca dapat menguasainya dengan mudah dan pantas.

Hanya 2 minit diperlukan untuk mempelajari teknik-teknik sifir master, manakala 60 saat pula diperlukan untuk menyelesaikan setiap soalan sifir.Insyaallah JAMINAN dari kami.

Jadi sesiapa yang berminat sila hantarkan butiran diatas untuk tempahan hanya bagi 30 orang terawal sahaja.
Maklumat lanjut sila hubungi kami ditalian berikut :  016 - 4151 377 ( Zaidi )  atau  016- 5212 378 ( Mizi ).

1 comment:

  1. yang... setengah harga tu berapa hengget. roger komen kat blog kak liza. xpe, kak liza tak published nanti.

    ReplyDelete